USETT

En scene for unge talenter innen urban scenekunst. 

Foto: Kim S. Falck-Jørgensen.

Foto: Kim S. Falck-Jørgensen.

Guest.jpg

10. SEPTEMBER kl. 15.30
Nationaltheatret på Torshov

SPKRBOX introduserer: USETT – en scene for unge talenter innen urban scenekunst. 

SPKRBOX gir unge under 18 år mulighet til å vise seg fram på scenen. Vi inviterer unge talenter som driver med rap, slampoesi, beatboxing, DJ-ing eller hiphopdans til å melde seg på. Et knippe heldige får stå på scenen på Nationaltheatret på Torshov under festivalen!

Det blir en forestilling hvor man kan vente seg alt fra egenskrevne tekster til feite beats. Det blir ung energi, glede, entusiasme, støtte og kjærlighet. Tretten år gamle Dat Gia Nguyen, som i fjor ledet SPKRBOX Jam på Nationaltheatrets hovedscene, er sammen med Brooklyn-rapperen, freestylekongen og Norgesvennen Zeps konferansierer for showet når SPKRBOX vier scenen på Nationaltheatret på Torshov til barn og unge i Oslo by!


Vil du stå på scenen under årets SPKRBOX-festival?

Hiphopteaterfestivalen SPKRBOX søker deg under 18 år til USETT – en scene for ung urban scenekunst.

Kan du rappe? Skriver du låter eller slampoesi? Kanskje du liker å danse hiphop? Breakdance, waacking eller popping? Er du en DJ eller beatboxer eller liker du teater? Da er dette noe for deg!

Lørdag 10. september gir vi et knippe unge talenter muligheten til å stå på scenen på Nationaltheatret på Torshov under årets SPKRBOX-festival! Er du interessert?

Send oss en link til din video (fra youtube, vimeo e.l.) på mail: usett@spkrbox.no, så kanskje du blir en av de heldige som får stå på scenen! Videosnutten på maks tre minutter skal vise hva du/dere kunne tenke dere å bidra med på scenen. Vi tar også imot lydfiler og tekster for de som får problemer med å laste opp en videosnutt.

Materialet må sendes til oss på e-post innen 22. august og er du en av de aktuelle kandidatene hører du fra oss innen 26. august. Vi oppfordrer alle til å sende inn originalt og egenprodusert materiale. 

Vi gleder oss!

speak loud.

SPKRBOX