Mer enn teater

Det myldrer av liv på Ibsenfestiavlen! I festivalens brede sideprogram finner du alt fra frokostseminarer, debatter og kunstnersamtaler til spennende introduksjoner, barnearrangementer og en egen festivalutgave av arrangementserien Grosvold Møter. Bli med og få den gode festivalstemningen!  

SEMINAR.png

Seminar

Ibsenfestivalen er et viktig møtepunkt for teaterfolk, fagfolk og gjester fra hele verden. Under festivalen arrangeres seminarer og møtepunkter mellom kunstnere, fagfolk og publikum. 

IBSENSTUNT.png

Ibsenstunt

Få med deg spennende møter med skuespillere som tolker Ibsen på sitt eget vis, mens du nyter livet og noe godt og spise under lysekronene i teatrets publikumsfoajé. Programmet oppdateres fortløpende. Følg med!

Ibsen for barn

La barna bli kjent med Norges dikterhøvding!  Her blir det morsom teaterlek og spennende aktiviteter for de små – de voksne kan nyte formiddagen med kaffe og kaker.

Omvisning

Guidet tur i Ibsens eget teater. Omvisningene foregår på engelsk hver dag kl. 12.00 under hele festivalperioden.  

Intro

Inholdsrike og engasjerende introduksjoner får deg i stemning før forestilling. Under festivalen kan du få med deg intro til alle forestillinger på Amfi- og Hovedscenen!

Grosvold møter 

Ibsenspesial av det populære konseptet Grosvold møter! Få med deg Anne Grosvold i møte med kjente samfunnsprofiler og kunstnere lørdag 17. september kl 16.00.

 

Teater og mye mer…