Instant SPKRBOX 3

Fem dager, fem folk. Et møte mellom hiphopscenen og teatermiljøet.

Guest.jpg

10. SEPTEMBER KL. 18.00

Nationaltheatret på Torshov

Dag én: det første møtet. Dag fem: visning for publikum. The sky is the limit.

Instant SPKRBOX er et forestillingskonsept som så dagens lys under SKRBOX 2015. I år viderefører vi suksessen og har visninger av tre ulike instant SPKRBOX-forestillinger.

  • Fem ulike scenekunstnere og artister møtes. Noen for aller første gang.
  • De får fem dager til rådighet. Oppgaven er å utforske sjangeren hiphopteater.
  • Det hele ender i en visning for SPKRBOX-publikummet.

Vi har samlet ulike nordiske kunstnere og fått med oss regissør Jeremy Thomas-Poulsen og spoken word-artist Rasmus Rhode fra Teater Ordblindt; et København-basert kompani som jobber med å skape innovativt teater med utgangspunkt i spoken word-poesi, musikk, dans, språk og det multikulturelle. I tillegg har vi med oss spoken word-artist og tidligere Oslo-mester i slampoesi Jeannine M. Lukusa og skuespiller Siriann Petronella Berdal. Siriann har stor kjærlighet for sjangeren hiphopteater og har vært en folka bak SPKRBOX helt fra festivalen startet i 2014. Sammen med tekstforfatter og slampoet Andreas Nesteby Obrenovic vil denne gjengen forske i spoken word-sjangeren og leke seg med ulike uttrykk både i form, rytme og språk. I motsetning til de to andre instant SPKRBOX-gruppene, har denne gruppa kun fire dager til rådighet før det hele ender i en visning for SPKRBOX-publikummet. Vi gleder oss!

 

Medvirkende: Jeremy Thomas-Poulsen (regi), Siriann Petronella Berdal (skuespiller), Jeannine M. Lukusa (slampoet), Rasmus Rhode (spoken word-artist) and Andreas Nesteby Obrenovic (tekstforfatter).