Instant SPKRBOX 1

Fem dager, fem folk. Et møte mellom hiphopscenen og teatermiljøet.

Guest.jpg

6. SEPTEMBER KL. 19.00

Dramatikkens hus

Dag én: det første møtet. Dag fem: visning for publikum. The sky is the limit.

Instant SPKRBOX er et forestillingskonsept som så dagens lys under SKRBOX 2015. I samarbeid med Dramatikkens hus viderefører vi suksessen, og i år vil vi ha visninger av tre ulike instant SPKRBOX-forestillinger.

  • Fem ulike scenekunstnere og artister møtes. Noen for aller første gang.
  • De får fem dager til rådighet. Oppgaven er å utforske sjangeren hiphopteater.
  • Det hele ender i en visning for SPKRBOX-publikummet.

Hilde Brinchmann er Heddapris-vinnende regissør samt initiativtaker og en av tre kunstneriske ledere av Tigerstadsteatret; Oslos nye prosjektteater for barn og unge. Sammen med Dramatikkens hus-dramatiker Fredrik Brattberg vil de utforske sjangeren hiphopteater. Med seg på laget har de beatboxer, komiker og musikalsk wonderboy Beatur The Awesome som skal lage beats til den unge og talentfulle rapperen Samir Madad og til skuespilleren Ulla Broch.

Ulla så SPKRBOX-forestillingen Do Not Shine da den gjestespilte i New York og falt pladask for Beaturs musikalske og komiske talent. Hun fikk et brennende ønske om å jobbe med Beatur, og vi i SPKRBOX tok henne på ordet. Nå gleder vi oss til å se hva disse fem kreative personene lager sammen under årets festival!

 

REGISSØR
Hilde Brinchmann


Medvirkende: Hilde Brinchmann (regi), Fredrik Brattberg (dramatiker), Beatur (beatboxer), Samir Madad (rapper), Ulla Broch (skuespiller).