FROKOSTSEMINAR

Kompromissløs ledelse: Intet eller alt? Kan du som leder bli inspirert av Ibsens Brand

 

 

Guest.jpg

TIRSDAG 13. SEPTEMBER 08:30-10:00
Ledet av Anne Grosvold. Festivalbaren. 

«Intet eller alt» roper Ibsens Brand. Ofte forstår vi Brand som en advarsel om å gå for langt. Men er det mulig å forstå ham som en som virkelig tar kongstanken på alvor og er villig til å ofre alt for å nå målet? Hva kan du lære om lederskap av Henrik Ibsens Brand? 

Dette er blant spørsmålene som stilles i dette frokostseminaret om ledelse med utgangspunkt i Ibsens drama. Opplev diskusjonen om idealisme og makt i et ledelsesperspektiv sammen med den kompromissløse samfunnsdebattanten Aksel Braanen Sterri, toppleder Anita Krohn Traaseth og nestor i kulturledelse, Steinar Bjartveit. Den profilerte journalisten og debattlederen Anne Grosvold er moderator for seminaret. 

//Dørene åpner kl. 08.30
//Frokost og prat kl. 08.30-09.00
//Innlegg og debatt kl. 09.00-10.00

Moderator Anne Grosvold er blant Norges ledende journalister og programledere. Hun har årelang erfaring fra debatt- og aktualitetsjournalistikk.

Anita Krohn Traaseth er administrerende direktør i Innovasjon Norge og ble nylig kåret til en av Norges mektigste kvinner av Norges ledende businessblad Kapital.

Axel Braanen Sterri er lederskribent og kommentator i Dagbladet. Han er medredaktør i boken Makteliten, hvor han blant annet har bidratt med artikkelen "Ideenes makt over sinnene". 

Steinar Bjartveit er en kjent foredragsholder som har drevet med leder- og organisasjonsutvikling i lang tid og har arbeidet mye i utlandet. Han har jobbet med styrearbeid, konsernledergrupper og talentprogrammer.Han underviser også ved Handelshøyskolen BI. 

NB! Vær rask, begrenset antall plasser!