A Broadcast/Looping Pieces (UK)

En levende remiks av en kunstners notisbok.

Av og med Tim Etchells. (Foto: Piet Janssens)

Av og med Tim Etchells. (Foto: Piet Janssens)

PREMIERE.png

22. SEPTEMBER kl. 18.00
Black Box Teater

Forestillingen spilles på engelsk.

A Broadcast/Looping Pieces er en improvisert tekst og forestilling av Tim Etchells, kunstnerisk leder av teatergruppen Forced Entertainment, årets vinner av Den internasjonale Ibsenprisen.

Kjernen i Etchells’ improviserte forestilling er hans egen notisbok – et kaotisk og stadig voksende dokument, hvor kunstneren i mange år har samlet alt fra små tekster, ideer og sitater, til overhørte samtaler og utklipp fra avisartikler og nettsider.

Denne utklippsboken remikses live av Etchells selv. Han plukker ut passasjer fra utklippsboken sin og klipper, vever og kaster dem sammen. Etchells bruker ofte «looping» og gjentagelser av enkelte linjer, mens han redigerer og omskriver egne notater på stående fot. Slik skapes dialoger, sammenstillinger og tvetydige språklige kollisjoner foran øynene på publikum.

Denne improvisasjonen gir oss et unikt vindu inn i Etchells tilnærming til tekst: Hans kreative prosess og den omveltende, lekne kraften i en performance.

 

 

AV OG MED
Tim Etchells

Tim Etchells har ledet teatergruppen Forced Entertainment siden oppstarten i 1984. I tillegg har han utviklet en eget kunstnerisk profil som omfatter performance, video, fotografi, tekst, installasjon, fiksjon og kritikk. Han har også samarbeidet med en rekke billedkunstnere, musikere, koreografer og fotografer.

Skapt og fremført av: Tim Etchells

Produsert av: Forced EntertainmentMer enn 40 norske og internasjonale forestillinger på programmet!

Se også: